Turneringen

Spelupplägg

Deltagarna seedas in i grupper på ca 20 personer. I varje grupp möter alla spelare varandra. De främsta i varje grupp går vidare till en finalgrupp med 24 spelare. Övriga spelar vidare i olika placeringsgrupper. De 16 främsta i finalgruppen och de 4 bästa i den första placeringsgruppen spelar slutspel.

En match pågår i 5 minuter ineffektiv tid. Mellan varje match i ett gruppspel är det en paus på ca 1,5 minut då resultaten rapporteras in.

Regler

De officiella tävlingsreglerna gäller, se SM-reglerna.

Klasser

Huvudturneringen är öppen för alla deltagare, ung som gammal, nybörjare som proffs. Pris kommer att delas ut till bästa dam och de bästa nybörjarna (se nedan).

En separat juniortävling kommer att anordnas vid sidan av huvudturneringen. Det går bra att delta i både huvudturneringen och juniorturneringen. Som junior räknas man t.o.m det år man fyller 18.

Tidsschema

Lördag den 24 september kl. 9.00 börjar vi spela (detta är för tillfället en preliminär tid). Du måste dock göra en personlig anmälan på plats senast 8.30! Annars riskerar du att strykas från turneringen även om du anmält dig tidigare.

Efter gruppspelet är det lunch. Mat kommer serveras i anslutning till spellokalen. Mer information kommer!

Notera att starttiden är en timme tidigare än första året! 

Spellokal

Folkets hus i Delsbo. För information om hur man tar sig till Delsbo, se vägbeskrivning.

Anmälan och avgifter

Anmäl dig till Caroline Eriksson. Sista anmälningsdag är onsdag den 21 september

För spelare som tidigare varit licenserade hos SBHF är deltagaravgiften 150 kr. Dessutom måste du ha en licens för säsongen 2014/15 (kan betalas på plats).

För spelare som ej tidigare haft spelarlicens är deltagaravgiften 50 kr. Spelarlicens krävs endast om du planerar spela flera turneringar på Sverigetouren denna säsong.

Deltagaravgiften betalas på plats. Endast kontant betalning är möjlig. Jämna pengar tack!

Klicka här för att se vilka som anmält sig hittills!

Publik

All publik uppskattas! Det kostar inget att titta på.

Priser

Medaljer kommer att delas ut till följande:

  • De fyra bästa i turneringen
  • De fyra bästa i juniorturneringen
  • De tre bästa nybörjarna
  • Vinnaren av B-slutspelet
  • Bästa dam

Förra året var det otroligt många företag som valde att sponsra turneringen så att alla deltagare fick ett sakpris. Förhoppningsvis blir det ett lika fint prisbord den här gången!

Annonser