Delsbo Open har en vinnare

Grattis till 16 åringen Oscar Henriksson (Bröderna Grym) som i finalen besegrade förra årets vinnare Hans Österman (BHK Möllan Rouge).

finalbild
Delsbo Open finalen 2015

Missade du årets introfilm? Klicka här för att se den igen!
intro 2015

STORT TACK till alla sponsorer!
AB Karl Hedin Bygghandel Ahlsell Albert & Herbert Albins leksaker i Hudiksvall AB Bergströms musik Dellen data Delsbo Charkuteri E-L Broderi & kontorsservice ELON Elbutiken i Ljusdal AB Fagerströms karamellfabrik ABHedlunds glas Hemköp Delsbo House of Martens Hudik Profil Hudiksvalls HCHudiksvalls kommun Ica Delsbohallen Iggesund Paperboard Intersport Hudiksvall Jannes golv AB JO-sport Kjelles Kontorscenter Mio möbler Hudiksvall Monitor OK&Q8 Hudiksvall Ombonat Pappershuset PercykelRudolphis Järn Senseair Sportmarket Stiga Svensk Motoroptimering Sörens el Team Sportia Hudiksvall Sportringen Ljusdal Frendo Varubolaget Delsbo Candle Åkes Motor Yamaha Ljusdal Tallåsens möbeltjänst Folkets hus i DelsboTing med tanke Svanbacken Hudiksvalls entreprenad Café 11:an Bengt Mattsson i Bjuråker AB Forsviks-Delsbo golv AB Office Depot Meca HudiksvallAutoexperten Dellenbanans vänner Ting med tanke Hälsoboden i Ljusdal Destination glada hudik

Annonser