Delsbo Open 2014 avslutat

Hans Österman vann Delsbo Open 2014 efter att ha besegrat Joakim Lundin i en riktigt spännande final, där han vände 0-3 i underläge, och vann med 4-3 i matcher. I semifinalen vann Hans mot Oscar Henriksson med 4-1 i matcher medan Joakim betvingade Lars Henriksson med 4-3 i matcher efter en sudden death i sjunde avgörande.

Totalt deltog 52 spelare, två mer än förra året. Vi tackar alla som var med och återigen gjorde turneringen till en succé!

Fullständiga resultat finner ni på resultatsidan.

Kolla gärna in TV reportaget från Delsbo Open 2014.

Sponsorer:
Albert & Herbert Albins leksaker i Hudiksvall AB Bergströms musik DellenData
Delsbo Charkuteri Delsbo Nästa E-L Broderi & Kontorsservice ELON Elbutiken i Ljusdal ABFagerströms karamellfabrik AB Fokus Glada Hudik Hedlunds glas Hemköp Delsbo House of MartensHuddig AB Hudiksvalls HC Hudiksvalls kommun Ica Delsbohallen Iggesund Paperboard Intersport Hudiksvall Jannes Golv AB JO-Sport Kjelles Kontorscenter Mio möbler Hudiksvall Monitor OK&Q8 Hudiksvall Ombonat Hudiksvall Pappershuset Hudiksvall Percykel Rudolphis Järn SenseairSportmarket Stiga Svensk Motoroptimering Sörens el Team Sportia Hudiksvall Team Sportia Ljusdal Time Varubolaget Delsbo Candle Skogsbilen/Holmengruppen Åkes Motor Yamaha LjusdalTallåsens möbeltjänst

Annonser